Winmau Blade 6 Dual Core

Winmau Blade 6 Dual Core

Het Winmau Blade 6 Dartbord is de nieuwste toevoeging aan de Blade Series dartborden. Met behulp van Sixth Generation-technologie is dit dartbord ontworpen om uitzonderlijke speelbaarheid, duurzaamheid en prestaties te leveren. De zes cores en dual-core constructie bieden de ultieme prestaties en duurzaamheid. Het blad heeft een strak design, zodat je er in stijl op kunt spelen. De Winmau BLADE 6 is een fantastische toevoeging aan elke speelkamer core leidend.

mes 6 dubbele kern

De Blade 6 is ontworpen volgens specificaties van de World Darts Federation en is voorzien van een Density Control(tm)-draad en een eenvoudig aan te passen Rota-Lock-montagesysteem. De BLADE 6 is compatibel met elk wandtype en is gemaakt van het fijnste Oost-Afrikaanse sisal. Het is goedgekeurd voor professionele toernooien en gebouwd volgens de officiƫle specificaties van de World Darts Federation. Of je nu een professional bent of gewoon een weekendstrijder, dit dartbord heeft alles wat je nodig hebt om te concurreren.

De Dual Core-dartbordbasis biedt een geoptimaliseerd, naadloos speeloppervlak. De buitenste kern heeft een lagere dichtheid, wat een soepele penetratie van de dart mogelijk maakt. De binnenkern heeft een hogere dichtheid, absorbeert overtollige kinetische energie en optimaliseert de dartretentie. Bovendien is het webdesign verbeterd met een Density Control(tm)-draad. Dit zorgt voor een optimale vezeldichtheid voor superieure dartretentie en zichtbaarheid. De Blade 6 Dual Core heeft ook een goed zichtbaar speeloppervlak.

Meer informatie op: Dartshopleiden.nl