Een radiatorombouwset samenstellen

Een radiatorombouwset samenstellen

Een radiatorombouwset is een must-have voor heavy duty aluminium of vierrijige radiatoren. De sets bevatten isolatoren en beugels die aan de onderkant van de kernsteun worden vastgeschroefd. Voor auto's voor standaardgebruik is er een kleinere isolator op de bovenste beugel. Deze zijn vervangen door grotere geïsoleerde rubberen slangen. Of je de radiator zelf moet vervangen hangt af van je eigen situatie, maar de meeste mensen kunnen deze zonder veel moeite ombouwen radiatorombouw ingewikkeld.

radiator conversie

Het proces van het veranderen van uw huidige radiator naar een nieuwe is eenvoudig en het proces wordt gefaciliteerd door het bedrijf Ecorad. Het Ecorad-team heeft milieuvriendelijke en innovatieve processen ontwikkeld om de elegantie van gietijzeren radiatoren te herstellen en te combineren met stralingsverwarming. Hoewel het conversieproces niet perfect is, kunnen de meeste gietijzeren modellen worden omgezet in elektrische. Voordat je met de ombouw begint, is het belangrijk om de afmetingen van je bestaande radiator te weten. Met een paar eenvoudige metingen kan het bedrijf berekenen hoeveel warmte het kan produceren.

Om uw bestaande radiator om te bouwen naar een nieuwe, kunt u eenvoudig de radiator aan de achterkant verwijderen om deze als verzameltank te gebruiken. Voor een meer geavanceerde radiator, kunt u twee radiatoren met elkaar verbinden door middel van aluminium buizen met een interne diameter van 1 ". Gebruik voor de veiligheid koperen of rubberen buizen voor de verzameltank en de leidingen van de twee radiatoren. De buitenste leidingen zijn koeler en veiliger dan de aan de binnenkant, en u kunt een drukdop van 7 pond installeren om hete lucht af te voeren. Zorg ervoor dat u de motorkap afdekt met een rubberen hoes, omdat het verwijderen van het rubber kan resulteren in een met regenwater gevulde bagageruimte.

Klik op de link: https://123ombouw.nl